OVER BANKING & FINANCE

Het vakblad Banking & Finance bestaat al meer dan twintig jaar als meertalig, Europees platform voor senior professionals in de sector banken en verzekeringen. De thuismarkt is de Benelux. Het magazine, de congressen, de lunch- en dinerbijeenkomsten, de website, nieuwsbrief én Banking & Finance web-TV bereiken jaarlijks een groot deel van de beleidsbepalende en budgethoudende professionals bij banken en verzekeraars in Nederland, België en Luxemburg.

Onafhankelijke redactie

De redactionele inhoud van Banking & Finance wordt samengesteld door een ervaren, onafhankelijk redactie met gerenommeerde journalisten. Het platform biedt achtergrond artikelen, interviews, weerslag van research, rapportages van de ronde tafels en congressen. Alle bijdragen betreffen de thema’s die er toe doen voor professionals in de financiële sector. Deze artikelen worden gepubliceerd in het Nederlands en soms in het Engels.

Banking & Finance is meer dan alleen het tijdschrift.

  • Al meer dan 15 jaar organiseren wij lunch- en dinerbijeenkomsten in nauwe samenwerking met toonaangevende partners.
  • Vanaf 2001 werd regelmatig een Grand Gala georganiseerd in Brussel. Het Grand Gala wordt in de namiddag voorafgegaan door de Academische Sessie en was het podium voor de uitreiking van de ICT Innovation Awards.
  • Vanaf 2004 organiseert Banking & Finance twee-jaarlijks de B&F ICT Innovation Awards voor de financiële sector.
  • Sinds 2006 organiseert Banking & Finance haar eigen Congressen in Amsterdam, Brussel en Luxemburg.
  • In 2010 lanceerden we Banking & Finance TV.
  • In samenspraak met commerciële partners ontwikkelen wij maatwerk communicatie projecten zoals magazines, web-TV, evenementen, nieuwsbrieven en ‘social media projects’.


Dossier in Banking & Finance Magazine

Wilt u uw bedrijf profileren door middel van inhoudelijke artikelen, persoonlijke interviews en/of uw kennis over een bepaald onderwerp onder de aandacht brengen? Dan is een dossier precies het juiste product voor u. De dossiers zijn in verschillende taalversies uit te voeren. Een dossier bestaat uit acht pagina’s die door de redactie worden geproduceerd speciaal over uw project, bedrijf, dienstverlening of product. Een dossier (maximaal twee per editie) wordt in de door uw gekozen editie van Banking & Finance Magazine afgedrukt. U ontvangt 200 exemplaren van die editie voor uw eigen ‘direct marketing’ activiteiten.

Exclusieve mediapartner

Op verzoek van klanten biedt Banking & Finance op basis van exclusiviteit ondersteuning aan als mediapartner bij de organisatie van seminars. Een mediapartnerschap is altijd maatwerk en kan betrekking hebben op redactionele ondersteuning, fotografie, mede organisatie, e-mailings, postmailings, enzovoorts.
Wilt u meer weten over deze mogelijkheden, neemt dan contact met ons op.