TOOLS, TRENDS, PEOPLE

Elk najaar verzorgt het redactionele team van Banking & Finance een middagseminar speciaal voor COO’s en CIO’s van banken, verzekeraars en andere instellingen in de financiële dienstverlening. Niet alleen voor de C-suite, maar ook voor hun interne en externe direct reports is deze middag een bron van essentiële informatie en inspiratie.

Lees meer

INFORMATIE

Meteen na de middag start het programma, altijd op een Zuidas Amsterdam lokatie. Bij ontvangst is er een broodje. Alle workshops worden twee keer gegeven, zodat u de optimale mogelijkheid heeft om alle sessies te bezoeken. We sluiten de middag af met een gezellige netwerkborrel.

SCHRIJF U IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

De nieuwsbrief van Banking & Finance biedt compact relevante informatie en inspiratie voor professionals bij banken, verzekeraars en andere financiële dienstverleners. Mis niets en schrijf nu in..

PARTNERS

Banking & Finance Magazine organiseert events voor professionals in financiële dienstverlening. Deze congressen, round tables, masterclasses, podcasts en webcasts worden mogelijk gemaakt door verschillende partners. Partners bij eerdere edities: