GOVERNANCE, REPUTATION, COMPLIANCE

Ieder voorjaar heeft Banking & Finance dé briefing voor professionals in het domein risk. Met een multi-dimensionale blik wordt er naar de essentiële thema’s gekeken. Financiële dienstverleners kunnen met de juiste focus op risicomanagement, governance en compliance het verschil maken in de dynamische markt van vandaag.

Lees meer

INFORMATIE

Meteen na de middag start het programma, altijd op een Zuidas Amsterdam lokatie. Bij ontvangst is er een broodje. Alle workshops worden twee keer gegeven, zodat u de optimale mogelijkheid heeft om alle sessies te bezoeken. We sluiten de middag af met een gezellige netwerkborrel.

SCHRIJF U IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

De nieuwsbrief van Banking & Finance biedt compact relevante informatie en inspiratie voor professionals bij banken, verzekeraars en andere financiële dienstverleners. Mis niets en schrijf nu in..

PARTNERS

Banking & Finance Magazine organiseert events voor professionals in financiële dienstverlening. Deze congressen, round tables, masterclasses, podcasts en webcasts worden mogelijk gemaakt door verschillende partners. Partners bij eerdere edities: