Hans van der Noordaa heeft met ingang van 5 november 2018 heeft de Financial Services praktijk (FSI) van Deloitte versterkt als Senior Advisor.

Van der Noordaa heeft een indrukwekkend bestuurlijk trackrecord binnen de financial services industrie, onder meer als bestuursvoorzitter van Delta Lloyd, lid van de Raad van Bestuur van ING en vicevoorzitter van de Nederlandse Vereniging van Banken. Hij heeft in deze rollen leiding aan een groot aantal transformaties gegeven en is verantwoordelijk geweest voor het oplossen van complexe business en regelgevingsdossiers, inclusief intensief contact met een breed scala aan stakeholders, waaronder de regelgevers.

Managing partner FSI Hans Honig: “De komst van Hans sluit naadloos aan bij onze ambitie om onze zichtbaarheid en impact in de financiële sector te vergroten. We gaan dit doen door in voor de sector belangrijke thema’s een leidende rol te nemen in het debat, met concrete oplossingen te komen en ons netwerk op topniveau verder te versterken. Hans heeft een belangrijke rol in het verder realiseren van deze ambitie”.

De kennis, ervaring en bestuurlijk perspectief die Hans meebrengt zal hij inbrengen bij projecten, het coachen van onze klanten teams en bij het verder uitbouwen van onze relaties op senior executive niveau. Hans zal in de volle breedte van de praktijk (banking, insurance en investment management) gaan opereren.

”Ik verheug me erg op de samenwerking met de relaties en teams van Deloitte. De eerste indruk die ik heb van de betrokkenheid, kennis en cultuur bij Deloitte spreekt mij bijzonder aan. Ik kijk er naar uit om bij te dragen aan het succes van de Financial Services praktijk”, aldus van der Noordaa.