Alle kennis over Artificial Intelligence, Blockchain, Cyber Security, Data Analytics en Digital op één plek

Rotterdam, 29 oktober 2018 – Deloitte zet een volgende stap in zijn contentstrategie en komt met een eigen online platform, Deloitte Forward. Dagelijks wordt er door Deloitte experts wereldwijd veel over Artificial Intelligence, Blockchain, Cyber Security, Data Analytics en Digital gepubliceerd en de beste content wordt nu gebundeld.

“Onze communicatiestrategie is online en contentdriven. In het verleden hebben we mediapartners ingezet om ons verhaal te vertellen. Met de lancering van een eigen online platform geven we onze mensen een podium om hun kennis te etaleren. Daarnaast ontsluiten we hier de meest hoogwaardige content van Deloitte wereldwijd”, aldus Willemijn Zwiep, Head of Brand & Communications Deloitte Nederland.

Leiders die geïnteresseerd zijn in deze innovatieve thema’s blijven dagelijks op de hoogte via Deloitte Forward. De publicaties variëren van visiestukken, onderzoeken, best practices, podcasts, video’s tot interviews.

Zwiep vervolgt: “Er is bewust gekozen om kennis te delen over Artificial Intelligence, Blockchain, Cyber Security, Data Analytics en Digitale Transformatie, omdat dit de onderwerpen zijn die op boardroomniveau worden besproken. Deze innovatieve thema’s zijn daarom verweven in alle vakgebieden waar Deloitte in opereert en adviseert.”