Deloitte versterkt haar Corporate Finance adviespraktijk

Deloitte en Boer & Croon Corporate Finance (BCCF) hebben een overeenkomst gesloten om de krachten te bundelen en samen verder te gaan als Deloitte Corporate Finance. BCCF is een succesvolle M&A boutique met gespecialiseerde kennis in zes sectoren waaronder de gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening en de publieke sector.

Met een team van 17 professionals adviseert BCCF-ondernemingen, private equity en publieke instellingen op het gebied van fusies en overnames, waarderingen en marktregulering. Door het samenbrengen van beide teams ontstaat de grootste corporate finance adviseur van Nederland met meer dan 100 professionals, actief in corporate finance, debt advisory en valuation & modelling.

Oscar Snijders, managing partner Deloitte Financial Advisory: “BCCF vormt met haar kennis, ervaring en sectorexpertise een prachtige versterking van onze financial advisory business. Met deze transactie geven we verder inhoud aan de groeistrategie van Deloitte.”

Deloitte Corporate Finance maakt deel uit van een internationaal netwerk van 2.000 corporate finance professionals wereldwijd, verspreid over 120 kantoren. Tot haar cliënten behoren private – en beursgenoteerde ondernemingen en private equity.

Rolf Visser, managing partner Deloitte Corporate Finance: “De overeenkomst geeft ons de mogelijkheid een ondernemend team aan ons te binden en gezamenlijk zijn we nog beter in staat om onze cliënten van gespecialiseerd advies te voorzien. De sectorfocus van BCCF sluit naadloos aan op die van ons. Bovendien passen het talent en de cultuur van BCCF uitstekend bij die van Deloitte. De transactie onderstreept onze ambitie om zowel voor onze cliënten als medewerkers de geprefereerde keuze te zijn.”

BCCF is een succesvolle corporate finance praktijk met een leidinggevende positie in een aantal sectoren. BCCF beschikt over veel waardevolle ervaring, hoge klanttevredenheid en realiseert een groot aantal transacties.

Dagmar Enklaar, partner BCCF: ”Door de aansluiting bij Deloitte krijgen we toegang tot een groot internationaal netwerk van collega’s. We kunnen daarmee blijven ondernemen binnen een breder terrein van dienstverlening. Hierdoor kunnen we ons nog verder specialiseren en onze kennis en ervaring breed inzetten. Bovendien ontstaan er nieuwe persoonlijke groei- en ontwikkelmogelijkheden voor onze medewerkers.”

Gedurende de komende weken zullen beide partijen de benodigde stappen zetten om de transactie definitief af te ronden.